KONYA BÜYÜKŞEHİR DEPREM SONRASI SINDIRGI’DA MOBİL MUTFAK İLE SICAK YEMEK İKRAM EDİYOR

KONYA BÜYÜKŞEHİR DEPREM SONRASI SINDIRGI’DA MOBİL MUTFAK İLE SICAK YEMEK İKRAM EDİYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin hemen ardından 2 mobil mutfak, destek tırı ve 15 personel ile bölgeye ulaştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Balıkesir Sındırgı’da mobil mutfağımızla sıcak yemek ikram ediyoruz. Sındırgı’lı vatandaşlarımızı sabah akşam bu berekete davet ediyorum” dedi.


Konya Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin hemen ardından gönderdiği mobil araçlarla bölgeye destek oluyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, deprem haberini aldıklarında ilk olarak 2 mobil mutfağın ve destek tırının 15 personel ile Sındırgı için yola çıkarıldığını söyledi.  

Mobil mutfakların ilçede hizmet verdiğini belirten Başkan Altay, “Rabbim bizleri her türlü afetten korusun. Balıkesir Sındırgı’da mobil mutfağımızla sıcak yemek ikram ediyoruz. Sındırgı’lı vatandaşlarımızı sabah akşam bu berekete davet ediyorum. Tekrar geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.
 

Haber Fotoğrafları

Basın Kuruluşları için;